درمان چاقی در دختر ده ساله

سلام و خسته نباشید

یه دختر حدود ده ساله با قد 1/40 و وزن شصت کیلو رو میخواستم یه برنامه رژیمی سالم بهش بدید. اینکه چکار کنیم؟ دکتر هم رفتیم آزمایشات هم خوب بود و شکرخدا مشکلی نداشت. فقط اشتهاش زیاده. چکارکنیم؟

پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

با توجه به اینکه دختر شما در حوالی دوران بلوغ قرار دارد بهتر است به یک مشاور تغذیه مراجعه کنید تا عادات غذایی و میزان کالری دریافتی در شرایط فعلی اش مورد ارزیابی قرار بگیرد و متناسب با رشد قدی که دارد یک رژیم غذایی با شدت پایین برای او تنظیم شود تا از افزایش بی رویه وزنش جلوگیری شود. در کنار داشتن رژیم اصلاح عادات غذایی خانواده هم مهم است. در خانواده ای که همه نوشابه یا مایونز می خورند یا مدام شیرینی و شکلات و.. در دسترسشان است، نمی توانید از کودک انتظار داشته باشید که عادات سالم غذایی را رعایت کند. در واقع به نوعی باید سعی کنید عادات سالم غذایی در خانواده توسط همه رعایت شود و در کنار همه اینها حتما یک ورزش هوازی با شدت متوسط را هم برایش شروع کنید. همچنین برای کنترل اشتها استفاده از منابع فیبر در رژیم غذایی و همچنین اسنک های پروتئین می تواند کمک کننده باشد.