ضایعه در مثانه و احتمال تومور

با سلام 27 سال سن دارم و خانم هستم از طریق سونوگرافی دکترها متوجه شدن که چند ضایعه در مثانه ام دارم و برای یک هفته بعد به من وقت عمل سیستوسکوپی را دادن سوال من از شما این است که آیا  امکان دارد که این ضایعه ها تومور سرطانی باشد؟!

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نمی توان صد در صد گفت که این توده ها بدخیم باشند به همین علت نمونه گرفته میشود تا ماهیت آن تشخیص داده شود موفق باشید.