دکترارولوژی

116 بازدید 1 تبادل تجربه

لطفا یه دکترارولوژی خیلی ماهروعالی درتهران که کسی ازش نتیجه گرفته باش بهم معرفی کنید؟

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.

بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش و پاسخ بین "کاربران و کارشناسان" می باشد و معرفی، تایید یا رد متخصصین،کلینیک، موسسات، محصولات، مکان های مختلف عمومی و ... در زمینه های مختلف، خارج از حیطه کاری مشاوران و متخصصین نی نی سایت است.

تجربه شما

سلام کسی هست؟