فضله موش در بارداری

سلام خسته و نباشيد

من در حال خوردن غذا احساس كردم كه يک چيز سياه داخل برنج است چون مطمئن نبودم فضله موش هست يا نه چون در دستم له نشد بيشتر شبيه به سوخته چيزی بود چون پودر شد

اما من ديگه انتهای غذام بود. الان نگرانم چون من باردارم هفته ٢٤ نگرانم ميكروب داشته باشه و براي بچه ضرر داشته باشه ميشه راهنماييم كنيد ممنونم.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نگران نباشید مشکلی برای جنین شما به وجود نمی آید موفق باشید