آموزش مسائل جنسی به پسر ده ساله

پسر من ده سالشه.

موبایلمو گاهی بهش میدم. چند تا بازی روش نصب کرده و گاهی هم از نت استفاد میکنه برای سرچ مطالب مورد علاقه اش که تاحالا همه اش فوتبالی بوده. مثلا اطلاعات و عکس های تیم مورد علاقه اش و تو این مایه ها

دیروز دیدم اسم اندام جنسی رو سرچ کرده. البته پسرا اینقدر ساده ان که قشنگ ضایع بازی در آورد که یه کار مخفیانه کرده. منم بعدا رفتم دیدم

میدونم کنجکاویش طبیعیه و شاید زودتر از اینا هم توقع داشتم مشابه این کنجکاوی ها رو.

حالا سوالم اینه روش درست آموزش این جور مسایل در  این سن چیه؟ نمیخوام اطلاعات و سوالاتش رو از نت بپرسه که کنارش کلی مطالب و عکسای ناجور هم ببینه. از طرفی میخوام در حدی بهش اطلاعات بدم که کنجکاویش رو بیشتر نکنه تو این مسائل و فقط پاسخ سوالیکه تو ذهنشه رو بدم.

به نظر خودم هدفش از این سوال بیشتر تفاوتهای زن و مرد بوده . اینو میخواسته بدونه نه مسائل بیشترو
یه چیز دیگه هم اینکه اسم اندام جنسی رو نمیدونست. ممنون

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه ما رو برای طرح سوالتون انتخاب کردید
پیشنهاد میشود اطلاعات جنسی را والد همجنس به کودک بدهد به عبارتی برای فرزند دختر مادر وبرای فرزند پسر پدر در این مورد صحبت کند
قبل از هر موضوعی برای اینکه بدانید اطلاعات کودکتان در چه حد هست بهتر است از او بپرسید نظر او در این مورد چیست
مثلا اگر بپرسد بچه چگونه به دنیا می اید بگویید تو چه فکر میکنی
اینگونه میتوانید متوجه شوید که اطلاعاتش در چه حد است وچقدر باید به او بگویید
با توجه به سن فرزندتان میتوانید کتابهایی که در این مورد هست را تهیه کنید و در اختیارش بگذاریدکه بخواند ویا در اینترنت مطالب علمی را سرچ کرده و پرینت بگیرید وبدهید تا مطالعه کند  به عنوان مثال در مورد اندام جنسی اقایان خودتان مطلب سرچ کنید و نحوه رشد و بلوغ و اینکه با افزایش سن چه تغییزاتی در اندام جنسی ایجاد میشود را جمع آوری کنید لکن بهترین حالت گفت و گو هست که بهتر است توسط پدرشان صورت بگیرد
به فرزندتان اطمینان بدهید که هر سوالی در این زمینه داشت میتواند بدون رودربایستی از شما بپرسد
در مورد نام اندام جنسی، فرزند شما در سنی هست که باید اسم اعضای بدنش را بداند میتوانید بگویید نام اندام جنسی اقایان آلت تناسلی هست که ممکن است در بین دوستان و ... اسم های دیگر هم بشنوی که بسته به فرهنگ خانواده ها اسم های دیگر هم گفته میشود ولی مهم این است که بدانی الت تناسلی اندام خصوصی فرد هست وهمانطور که از اسمش پیداست (اندام خصوصی) نباید اسم ان را بلند گفت واجازه دهیم کسی ببیند ویا ما برای کسی دیگر را ببینیم
پیشنهاد میکنم مقاله ای که در این زمینه نوشته ام را مطالعه بفرمایید (بر روی عنوان مقالات کلیک کنید)

چگونه به سوالات جنسی کودکان پاسخ دهیم

اصول اموزش جنسی به کودکان