تحمل ترک اعتیاد

سلام. ۸ ساله تریاک مصرف میکنم. الان هم یک ماه شیره میکشم.خسته شدم.یک سال و ۵ ماه ترک کردم اما باز دوباره شروع کردم. خواهش میکنم راهنماییم کنید چطوری درد کمتری رو تحمل کنم. آیا قرص های B2 خوب است. عوارض دارد.؟

پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

سلام دوست عزيز

از اينكه مارو انتخاب كرديد ممنونم

در مرحله اول به شما تبريك ميگم نسبت به اينكه اين همه اراده و توان داشتين كه بعد از سال ها مصرف ترك كنيد. اين خودش جاي اميدواري داره. ولي برای هركسي ميتونه پيش بياد كه يه سري لغزش ها داشته باشه، پس نا اميد نباشين.

شما در حال حاضر بهترين شرايط رو دارين چون كه به نقطه خستگي و انزجار رسيدين. كه اگه به اين حستون احترام بذارين و بهش توجه كنيد نقطه پرواز و رهايتون خواهد شد.

بله B2 يكي از انواع داروهايي هست كه براي ترك استفاده ميشه ولي دوست عزيز مصرف هر نوع دارويي بدون نظارت پزشك مشكل ساز خواهد بود، خصوصا در مورد شما.چون بايد براتون دز و نوع دارو مشخص بشه. از طرف ديگه اگه بخواين قرص رو از بيرون تهيه كنيد هم گرون تر خواهد بود و هم اينكه شما نميدونيد كه تاريخ انقضاي قرص در چه شرايطي هست( اغلب تاريخ گذشته هستن). بهترين گزينه براي شما مراجعه به مراكز درمان اعتياد هست.

موفق باشید