افتادگی و زخم رحم بعد از زایمان طبیعی

سلام .هشت روز از زایمان طبیعیم میگذشت جنینم 3و500که دکتر بعد معاینه بهم گفت که افتادگی خفیف رحم دارم که وررش کیگل راگفتن انجام بدم  و اندازه یه بندانگشت زخم رحم دارم که دو بسته سفالکسین500 داد بهم و گفت اگه بعد استفاده قرص  زخمت خوب نشد باید فریز کنی بعد دو وعده خوردن قرص شیرم  کم شد و متاسفانه دیگه نخوردم الان دوماه از زایمانم میگذره دیگه اون سوزشی که بعد ادار داشتم خیلی کم شده اولاش زیادبود و درد زیر شکمی که چند ثانیه میگرفت و بعد ول میکرد تا حدود 13 روز بعد زایمانم دیگه ندارمش. شنیدم شیردهی باعث جمع شدن رحم میشه دوماه کامل شیرخودمو میدم به نظرتون رحمم جمع شده وچند وقت شیردهی کلا رحمو به حالت اولش برمیگردونه خیلی نگرانم.  وزخم رحمی که گفتن داری با پوست انار شستشو دادم سوزشش از اول کمترشده زخم رحم اگه دارویی داره بهم معرفی کنیدبه نظرتون خوب شده با جوشانده پوست انار؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه شما تازه زایمان طبیعی داشته اید این مسئله طبیعی است بعد از ۸ هفته به تدریج رحم جمع می شود معمولا زخم دهانه رحم با دارو درمان میشود نیازی به فریز نیست  در رابطه با جوشانده پوست انار باید با متخصص طب سنتی مشورت داشته باشید