سلام خسته نباشيد ، من ٢ روز رفتم شمال و بعد از اينكه رسيدم كمر دردم شروع شد، كه حتی نميتونم دولا (خم) شم، شكمم اصلا درد نداره فقط پايين كمرم يعنی باسنم درد ميكنه، خيلی نگرانم، بايد برم دكتر؟

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

احتمال دارد علت دردتان به علت طولانی نشستن در ماشين باشد كه باعث شده يک عضله در باسنتان دچارانقباض بيش از حد شود كه در نتيجه اين نوع درد را نشان داده،

گرمای سطحی روی باسنتان بگذاريد، سه بار و هر دفعه ده دقيقه.

طولانی مدت ننشينيد و يا از بالش های مخصوص نشيمن استفاده كنيد.

و اگر درد ادامه دار شد سريعا به پزشک مراجعه كنيد،