سلام من روی سینه ام قسمت قهوه ای چندتا موی سیاه درآمده زیر چانه ام هم چندتا درامده رفتم آزمایش دادم پارسال گفت هورمونام نرماله تستوسترون0/9بود .بعد سونوگرافی دادم کیست نداشتم .پریودمم منظمه.ولی من هم صدام کلفت تر شده هم از پارسال زود عصبانی میشم استرس دارم بعد تمایلم به ازدواج کم شده از پارسال.همه ی این علایم پارسال باهم به وجود آمد امسال بیشتر شده.من چکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  اگر پریودی نا منظمی دارید باید به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما آزمایشات هورمونی درخواست شده و دارو مصرف کنید موفق باشید.