باسلام . بنده هر چند وقت یکبار پایین کمرم تقریبا روی باسن چپم درد میگیره میزنه به پام. علت چیه؟

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

بايد علت را تخصصی تر جويا شد

بايد به متخصص ارتوپد و يا متخصص ستون فقرات مراجعه كنيد، در صورت نياز MRI تهيه كنيد و تشخيص اصلی داده شود كه درگيری در كدام سطح مهره هايتان است و يا اينكه به چه اندازه درگيری وجود دارد.

شايد اصلا مشكل در ديسک و يا ستون مهره هايتان نباشد، و فقط انتقباض نامناسب در يكی از عضلات باسن موجب اين درد تير كشنده شود،

در هر صورت درمان را شروع كنيد با فيزيوتراپی.

هنگام خوابيدن وضعيت بدون درد را پيدا كنيد، اگر پهلو است بالش بين دو زانو قرار دهيد و اگر طاقباز است بالش زير زانو ها بگذاريد.

اگر به هر دليل مجبور به قرار گيری در يک وضعيت به مدت طولانی هستيد سعی كنيد هر ٢٠ دقيقه چند قدم راه برويد تا از خشكی عضلات اطراف ستون مهره ای جلوگيری شود.

ميتوانيد از گرمای سطحی مانند حوله گرم يا كيسه اب گرم فقط بر روي پاها يا باسن استفاده كنيد.

اگر ورزش سنگين انجام می دهيد تا قطعی شدن علت، ورزش را كنار بگذاريد.