سلام، من هفته 24 بارداری هستم و بچم دختره،  ولی متاسفانه حرکتشو فقط در حد یه ضربه خیلی خفیف زیر شکمم اونم زمانی که دراز کشیدم حس میکنم، همه میگن توو این هفته دیگه کاملا باید حرکاتشو حس کنی، آخرین بار هفته 22 سونو دادم و همه چیز اوکی بود، اما نگرانم که چرا هنوز حرکتی حس نمیکنم، بنظرتون مشکلی وجود داره؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با توجه به سن بارداری شما این مسئله طبیعی است وجای نگرانی ندارد و حرکات جنین فعلا ضعیف توسط مادر  حس می شود موفق باشید

تجربه شما

اگه بچه اوله نگران نباشید طبیعیه تا یکی دو هفته دیگه حتی از روی شکم معلومه حرکاتش من هفته۲۶هستم

@مهربانانه

خیلی نگرانم، آخه خیلی هارو دیدم قشنگ حرکت رو حس میکنن اما من حتی در حالت نشسته هم نمیفهمم حرکتشو، نگرانم زبونم لال مشکلی وجود داشته باشه