آندومتر و قرص ضد بارداری

من تخمدان پلی کیستیک دارم و لکه بینی با قرص دزوسپتیو لکه بینی قطع میشه  و با قطع قرص دوباره لکه بینی شروع . دکتر دیگه رفتم. بهم مارولین داد منو بدتر کرد و با خوردن قرص بازم لکه بینی داشتم شدیدترم شد  . سونوگرافی کردم آندومترم 5 شده بود دکتر بهم قرص اچ دی دادگفت چون آندومتر نازکه این قرص خوبه . سونوگرافی در شرایطی دادم که لکه بینی داشتم . با اچ دی بازم لکه بینی دارم . میشه دوباره قرص دزوسپتیو را شروع کنم از ماه دیگه باعث نازکتر شدن آندومترم نمی شه؟؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

 سلام. اول بايد علتهای ديكر بررسی شود به خصوص اكر سن بالای ٣٥داريد اكر مشكلی نبود دزوسپتيو منعی ندارد قرص های ضد بارداری اوايل مصرف لكه بينی ميدهند سر ساعت بخوريد. موفق باشید