اعتیاد و اختلاف با همسر

سلام.خسته نباشین.منو شوهرم سه سال دوست بودیم بعد ازدواج کردیم الان یه بچه ی دوساله دارم. از اوایل ازدواجمون بیکار بود و قبل از عقدم معتاد ولی من چون قبل آشنایی باهاش باکسه دیگه رابطه داشتم و این موضوعو بهش گفتم و شرایطمو قبول کرد و بخاطر علاقه شدیدباهم ازدواج کردیم ولی الان کلافم همش گذشتمو توسرم میزنه بیکارتو خونه پای گاز یا قرص میخوره که همش باعث عذابمه.من به کسیم نگفتم خانواده خودشم فک میکنن ترک کرده.خیلی سختمه همش کتکم میزنه و تو این اوضاع همش میگه بچه بیار واسم آخه دخترم ناخواسته بود.ناگفته نماند وقتی ام پولداره بهم خیانت میکنه و میگه من باید خودمو خالی کنم چون اعصابم از گذشته ی تو داغونه. بنظرتون چیکارکنم؟دوتا راه بیشتر ندارم یا بچه یا طلاق.آدم منطقی ام نیست که باهاش صحبت کنم

پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام.
ببینید ضرب و شتم و آزار جسمی به همراه اعتیاد و مسائل مالی ميتونه ادله خوبی در محاکم باشه،شما میتونید برای اثبات ادعاتون بعد از ضرب و شتم به پزشکی قانونی برید و گواهی بگیرید،و بعد با ادله به دادگاه مراجعه کنید،در مورد طفلتون،دادگاه اصولا حضانت طفل را با مادر قرار میدهد البته تا هفت سالگی،
در خصوص ادامه یا اتمام رابطتون من صلاحیت نظر دهی را ندارم ولی بهتون توصیه اکید میکنم با توجه به شرایطتتون و با توجه به علاقتون به همس تون قبل از هر تصمیمی به یک مشاور و روانشناس مراجعه بفرمایید
موفق باشيد
​​​​