جلوگیری از خرابی دندان قبل از بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 78 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

يكی از استرسهای من قبل از بارداری اينه كه در حين بارداری دندان هام خراب بشه

برای جلوگيری از اين اتفاق چه كارهايی انجام دهم؟

و اينكه قبلا حدود دو سال پيش دندان هام ارتودنسی بوده

ولی هنوز كه هنوزه يه سيمی بنام فيكس پشت دندانهام هست و گفتند هميشه بايد بمونه

بنظرتون درسته اين كار يا به دكتر ديگه ای مراجعه كنم ؟ باعث خرابی دندون هام نشه ؟

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
سيم فيكس معمولا تا سالها بايد پشت دندان ها بمونه.براي جلوگيري از خرابي دندان ها حتما مرتب پشت دندان خا رو تميز كنيد.قبل از بارداري حتما دندانهاي خود را چكاپ كنيد.دندان هاي پوسيده را ترميم كنيد و دندان هاي عقل نيمه نهفته را جراحي كنيد .اگر اقدامات لازم قبل از بارداري انجام بشه جاب نگراني حين بارداري وجود ندارد

تجربه شما

من قبل از بارداری با دندانپزشکم  مشاوره داشتم و تونستم همه این موضوعات رو پشت سر بزارم.