سلام

من یه پسر تقریبا دو ساله. دارم همسرم همیشه وقتی شب ها میاد خونه با پسرم بازی میکنه خودش عقیده داره چون بچه تنهاس گناه داره اگه باهاش بازی نشه افسرده میشه ولی مشکل ما اینجاست که پسرم خیلی بد عادت شده و پدرش رو خیلی اذیت میکنه طوری که اصلا اجازه نمیده بشینه فقط میگه بلند شو با من بازی کن

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
در این مورد باید اولا به همسرتون تبریک بگم چون دیدگاهشون بسیار درسته . همینطور شما کاملا مطمین باشید ارتباط مناسب پدر و پسر که اتفاقا بهترین زمانش همین سن هست در روند سلامت روانی او در سالهای آینده و بزرگسالی اثر مستقیم دارد. پس به هیچ وجهه جای نگرانی نیست . اما اینکه پدر روزهایی خسته باشه و گاهی حوصله بازی نداشته باشه مطلبی جداست ... به مرور می تونید زمان مشخصی رو به بازی اختصاص بدید فرض کنید نیم ساعت از ساعت 9 تا 9:30 شب و فقط در این زمان بازی انجام بشه و از الان کم کم به بچه آموزش بدید که نظم و مخالفت با خواسته ها رو یاد بگیره ممکن است در ابتدا کمی سخت باشد و بچه معترض بشه... هر چقدر بزرگ تر بشه این روند اصلاح خواهد شد.
در نتیجه باید بگم اصلا جای نگرانی نداره و بسیار هم خوبه که این اتفاق بین پدر و پسر افتاده.
شاد و پیروز باشید.