تو ماشین شوهرم مواد مخدرگل دیدم. چکار کنم بهش چجوری بگم.که اینکارو نکنه

پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

باسلام ممنونم كه مارو انتخاب كردين
دوست عزيز سوال شما خيلي كلي هست و هيچ توضيحي درمورد جزئيات و شراطيتتون ندادين، ولي با حال موضوع مطرح تو اولين مرحله اين هستش كه ايا همسر شما اين مواد رو براي مصرف خودشون تهيه ميكنن (يعني مصرف كننده هدف خودشون هستن) يا اين مواد رو براي افراد ديگه تهيه ميكنن (برا فروش و امرار معاش تهيه مي كنن).ولي در كل برا اينكه قضيه روشن بشه اولين كارمون صبور بودن هستش، بعد به صورت غير مستقيم وارد موضوع بشين.اگه مستقيماً از همسرتون بپرسين اين چيه تو ماشين،چرا مصرف ميكني و... شما آغاز گر يه تنش بزرگ تو خانوادتون خواهيد شد. پس به خودتون مصلت باشيد و غير مستيم - مثلا فلان دوستم تو ماشين شوهرش مواد پيدا كرده و... - وارد بحث بشين، چون فردي كه اعتياد داره سعي ميكنه بيماريش رو از همه پنهان كنه و حتي به صورت شديد بيماريش رو انكار ميكنه.مديريت فضاي منزل و حتي رابطه زوجين وقتي يكي از اونها اعتياد دارن برعهده فرد پاك خواهد بود و اين مسئوليت سختي هست كه شما بر عهده دارين.
فقط يه موضوع رو به خاطر داشته باشين كه پرخاش، عصبي بودن و تو فشار گذاشتن همسرتون فقط قضيه رو پيچيده ميكنه و بين شما دوتا فاصله ميندازه،پس مدير خوبي باشين براي بحران زندگيتون
موفق باشید