سلام.میخوام کمکم کنین چیکار کنم.۲۳ سالمه دو سال و نیمه ازدواج کردم.با شوهرم دوست بودم و زندگی عاشقانه ای و شروع کردیم .خانوادش خیلی اذیتم کردن ولی هیچوقت به خانوادم نگفتم .بعد یک سال شوهرم اعتیاد پیدا کردن تا الان.دو بار رفتن کمپ.چند بار همینجوری گذاشته کنار ولی باز هم رفته سراغش.خانوادش که باباش ولش کرده میگه هروقت درست شدی بیا پیشم من هنوزم به خانوادم نگفتم اعتیادشونو.دوستش دارم واقعا واس زندگیم جنگیدم.خودش میگه همش میتونم ولی دوباره میره سراغش.۲۵ سالشه.من چیکار کنم طلاق بگیرم یعنی؟؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
دوست عزيز درزندگي دوراهي هاي زيادي وجود داره وما حق انتخاب داريم ولي شرط اين انتخابها پذيرفتن مسئوليت مربوط به اونهاست ازشما ميخوام كه به دقت به اين دوراهي وشرايط حاصل ازهرراه فكر كنيد وازتكنيك سود وزيان استفاده كنيد يعني روي يك برگه كاغذ انتخاب اول يعني موندن باهمسرتون واحتمالات اون رو بياريد وببينيد سود مربوط به موندن باهمسرتون چيه تمام وكمال باحوصله ودقت همه ي فوايد موندن باايشون روذكر كنيد سپس درستون بعدي زيان هاي موندن باايشون روبه دقت بررسي كنيد ويك بارديگه همينكار روبراي طلاق گرفتن انجام بديد اگرلازمه هفته ها براي اين كار وقت بزاريدتا به نتيجه مطلوب برسيد.
موفق باشيد.