علائم و شک در بارداری با وجود منفی بودن بی بی چک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 42 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخير

من آخرين پريودم ٢٦ شهريور بوده و اينكه اين ماه نشدم

تو اقدام هستم،ترشحات خيلی شديد داشتم بي رنگ و بدون بو، به صورتي كه حس ادرار بهم دست ميداد و ناخوداگاه بود

الان ترشحم خيلی كم شده در حد معمول

اما كمر درد امونمو بريده،تند تند گرسنه ميشم،سر معدم خفيف ميسوزه و تير ميكشه

بي بي چک زدم منفی بود،احتمال اينكه باردار باشم هست؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به تاخیر زیاد پریودی شما ومنفی بودن تست بیبی چک شما احتمال بارداری وجود ندارد.

تجربه شما

سلام خسته نباشید من ماه پیش بانامزدم رابطه مقعدی داشتم وابش یکم رفت داخل واژنم منم تازه پاک شده بودم وهمون ماه پریود شدم عقبم نیوفتاد پریودم  اما اول کمی لکه های صورتی دیدم بعدم لکه های تکه تکه قهوه ای یا همون صورتی فقط شب دوم پریودم خونام پررنگ شد تاپنج شیش روزهم خون دیدم ولی همونجوری کم وبیشتر کم رنگ دو سه بار بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی زیرشکمم سمت چپ حس میکنم ک سنگینه بعضی وقتاتیرمیکشه من ۱۷ سال دارم سرسینه هامم دون دون شده ولی نوک نداره میشه از رشدتش باشه؟ شباهم اصلا نمیتونم درست بخوابم بدنم دردمیگیره میترسم بارداری خارج از رحم باشه توروخدا ب نگرانی هام نخندید جواب بدید دخترم هستم ب نظرتون احتمال بارداری هست؟

بارداری خارج از رحم واسه چ سنینی است؟😭😭😭

دکترم هست اینجا یانه؟😭😭