استمنا شبانه و انکار آن

سلام و عرض خسته نباشيد

من و همسرم ٥ساله ازدواج كرديم من ٢٢همسرم ٣١سالشه يه دختر يک ساله هم داريم

حدود یک هفته ميشه شب ها وقت خواب همسرم اقدام به استمنا ميكنه تا صبح يعنی حدود٣٠بار البته از خروج مايع منی اطمينان ندارم چون متوجه نشدم صبح وقتی باهمسرم درميون گذاشتم گفتن كه اصلا به خاطر نميارن و من كاملا مطمئنم كه بيدار بودن يعنی درخواب انجام ندادن

ميخواستم سوال كنم آيا بيماری هست كه اينجوری باشه؟

پاسخ مشاور
سلام و سپاس که سوال تان را با من مطرح کردید.
شاید اختلال خواب دارند. یعنی خوابشان به تاخیر می افتد و بعد از خودارضایی میتوانند راحت بخوابند.
و همچنین دلایل دیگری هم دارد.
به نظر من شما در این خصوص خیلی وارد نشوید و بگذارید همسرتان خودش این موضوع را حل کند.
ادمها دوست ندارند مسائل خودارضای شان را کسی حتی همسر متوجه بشود.
موفق باشید
فیروزه سخندانی
روانشناس، سکس تراپیست و مشاور ازدواج