با عرض سلام بنده دوازدهم تیر اولین آمپول 3ماهگی را که روز پنجم پریودمم بود تزریق کردم و بعد از آن رابطه محافظت نشده داشتم و الان که باید دوازدهم مهر آمپول دوم تزریق میکردم به دلیل افسردگی تزریق نکردم و از 12دهم مهر تا الان اصلا هیچ رابطه ای هم نداشتم ولی الان حدود 20 دوره سینه هام درد میکنه دلیلش چیه؟ آیا احتمال داره باردار باشم؟خیلی نگرانم کمکم کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر احتمال بارداری وجود ندارد یکی از عوارض تزریق آمپول ۳ ماهه این است که نظم پریودی به هم می ریزد علت  این تاخیر پریودی شما هم همین است صبر کنید پریود می شوید موفق باشید