راهکار برای اجتماعی شدن

 سلام من خیلی در روابطم با اطرافیانم سردم و موقع ارتباط تپش قلب میگرم و وقتی مخاطبم داره باهام صحبت میکنه ذهنم میپره یه جای دیگه و جواب خوبی بهش نمیدم و موقع حرف زدن کلمه ها و جمله ها از ذهنم میپره و از استرس لکنت زبون میگیرم خیلی کم حرفم و کم رو چیکار کنم خوش سرو زبون بشم و اجتماعی ؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
 شما باید علت این نوع رفتارتون را بدانید...آیا از زمان کودکی تون وجود داشته؟
برای شناسایی ابتدا سعی کنید ببینید وقتی با دیگران می خواهید ارتباط بگیرید چه افکاری از ذهنتان می گذرد....چه احساسی...وچه رفتاری نشان می دهید
بسیاری از رفتارهای ناکارآمد ما براساس افکاری که داریم شکل می گیرد بنابراین شما ابتدا باید بتوانید افکار منفی رو کنترل کنید.
تصور مثبتی نسبت به خودتون پیدا کنید خودتان را فرد لایق و ارزشمندی تصور کنید که می توانید با دیگران به راحتی ارتباط برقرار کنید.
جلویی آینه با ایستید و مطالبی که می خواهید بگویید را تمرین کنید.
 اعتماد به نفس خودتان را افزایش دهید و در این راستا کتاب های در زمینه اعتماد به نفس وعزت نفس مطالعه کنید.
خودتان را درموقعیت قرار دهید... با دوستانتان معاشرت بیشتری کنید.
در جستجوی دوستان تازه ایی باشید. که حس خوب مثبتی به شما منتقل کنند
تمرین تنفس عمیق بکنید(دم از شکم مانند نوزاد.چند ثانیه صبر کنید واز دهان بازدم) این تمرین را روزی چندبار انجام دهید .ومواقعی که می خواهید در جمع باشید.
کلاس یوگا ثبت نام کنید.
در ارتباط با دیگران سعی کنید صادق و روراست باشید. احساسات خودتان را بیان کنید.
زمینه ها و نقاط  مشترکی  در خودتان و دیگران پیدا کنید.
شنونده خوبی باشید... گوش دادن فعال راتمرین کنید
نه گفتن را بیاموزید وجراتمند عمل کنید

موفق باشید
سلیمانی