پلک زدن همراه با لکنت در کودک

سلام پسر 5سال و نیمه ام بعد از سی چهل ثانیه یهو چشماشو میبنده و باز میکنه وقتی دوساله هم بود همینطور بود به شدت زیاد البته. الان بهتر شده .  پسرم لکنت هم داره . نمیدونم بخاطر لکنتشه یا چشماش ضعیفه . لطفا راهنماییم کنین. متشکرم

پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام عزیزم

متاسفانه ربطی ب چشماش نداره و دقیقا به خاطر لكنت هست

به زبان علمی به این حالت میگوییم حركات همراه لكنت كه در صورتی که  كودك در سنین پایین درمان نشود كم كم این حركات همراه و اجتنابی رو دنبال دارد

بعدها ممكنه حركات اضافی دیگری مثل تكان دادن سر یا دست هم به آن  اضافه شود.

البت اگر درمان لكنت رو انجام بدهید این حركات هم حذف میشوند🌸