سوره های سجده دار

سلام

من ختم قرآن میخوندم که متوجه شدم آیه ای که سجده واجب داشت رسیدم و نمیدونستم حرامه و سجده رو به جا آوردم.در اینجور مواقع باید چکار کنم ؟نخونم آیه رو؟

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

با  سلام  خدمت شما به سوره سجده دار که می رسیم (  سجده   فصلت    اسرا    علق  )  این چهار سوره سجده  واجب دارند    که با  خواندن  یا شنیدن آن  باید بلا فا صله  سجده  کنیم   .اگر  این آیه ها رو نخونیم  ختم قرآن ما  کامل  نمی  شود.