نوزادی ک تاخیر حرکتی داره با کاردرمانی خوبه خوب میشه و مثل یه بچه عادی میشه؟گفتن اکسیژن به مغزش نرسیده و باید کاردرمانی بره نوتروفیل و زینک پلاسو چندتا ویتامین دیگه تجویز کرد نوارمغز گرفت گفت خیلی حاد نیس نوارمغزشو واسه گفتاردرمانی که خاستن گفت نوارمغزش که نرماله ببرین پیش دکتر دیگه.۱۱ماه و نیمشه تازه شروع کرده ب نشستن سینه خیز نمیره ازخودش صدا درمیاره ولی باخودش اینکه بامن باشه نه  اشاره رو هنوز متوجه نمیشه انگار حرفامو خوب نمیفهمه عکس العملی نشون نمیده نوارگوشش هم خوب بود ولی چشماشو گفتن انحراف داره و ضعیفه شمارشم گفت ۲...خیلی نگرانم یعنی میشه کامل خوب شه؟هرکی میبینه میگه چرا اینجوریه .البته یه بارم سرماخورد تو ۵ماهگی عفونت کرد ی هفته بستری بود تا قبل ازون اوکی بود گردنشم به موقع گرفت وزنش هم طبق نمودار ولی الان وزنشم کمه

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. معمولا کودکانی که مشکل تاخیر دارند با کاردرمانی کاملا به وضعیت نورمال می رسند. نوار مغزی نورمال نشان دهنده ی این است که کودک شما هم با کاردرمانی می تواند به بهبود کامل برسد. گفتاردرمانی در حال حاضر برای فرزندتان توصیه نمی شود ولی کاردرمانی جسمی را حتما پیگیری فرمایید و تمرینات را حتما در خانه هم انجام دهید. در مورد انحراف چشمی هم فعلا جای نگرانی نیست چون با بهبود وضعیت جسمی، وضعیت چشم ها هم بهتر می شوند. ولی تاکید می کنم کاردرمانی جسمی را حتما پیگیری فرمایید.