من یه پسر یک سالو ده ماهه دارم..میخوام بزارم باردار بشم ولی دوقولو میخوام .به نظرتون چه قرصی مصرف کنم که احتمال دوقلو زایی رو افزایش بده

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز با توجه به اینکه بارداری دوقلویی جزء بارداری های پر خطر محسوب می شود وخطر سقط و زایمان زودرس در آن زیاد است  توصیه من به شما این است که به صورت طبیعی برای بارداری اقدام کنید وبا توجه به اینکه مشکل ناباروری ندارید  از داروهای کمک باروری استفاده نکنید موفق باشید

تجربه شما

ممنون..ولی خیلی دوست دارم دوقلو بادار بشم ..