تشخیص قند بارداری

سلام من هفته 15 بارداری هستم آزمایش خون دادم قندم 94 بود نرمال از 60تا 110بود.الان باید چیکار کنم آیا قند دارم یا لب مرزم و اینکه باید چه چیزهایی بخورم و چه چیزهایی نخورم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام وقت بخیر
 اعداد تشخیص دیابت بارداری به شرح زیر میباشد.
  • برابر یا بالاتر از 92
  • یک ساعته: برابر یا بالاتر از 180
  • دو ساعته: برابر یا بالاتر از 153
  • بهتر است برای تشخیص دیابت بارداری به پزشکتون مراجعه کنید تشخیص دیابت بارداری با پزشک شماست.
  • افراد دیابتی باید گروه کربوهیدرات (نان و غلات، میوه ها و لبنیات)رو با احتیاط و شمارش مصرف کنند.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر و شرکت در کلاس های آموزشی(آنلاین) میتوانید با شماره 82433_021 داخلی 1 تماس بگیرید.