زمان مصرف قرص مدروکسی پروژسترون

سلام.

ماه گذشته قرص مدروکسی پروژسترون مصرف کردم..الان هم روز ششم عادت ماهانه هستم..این ماه واقعا اذیت شدم و شدت خونریزیم زیاد بود..

دکتر گفته بود دوماه قرص رو روزی دوتا مصرف کنم..الان من نمیدونم از روز هفتم و هشتم شروع کنم به خوردن قرصم؟

میشه یک قرص رو صبح بخورم و یکی شب؟چون دفعه گذشته دوتا رو که ظهر میخوردم؛قبل از اینکه به ظهر فردا برسه لکه میدیدم...

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز قرص مدروکسی پروژسترون را باید از روز ۱۵ سیکل قاعدگی تا ۲۵ به مدت ۱۰ شب  شبی دو عدد استفاده کنید موفق باشید