تعیین جنسیت در بارداری دوم

سلام روزبخیر ۲۸ سالمه یه دختر ۷ ساله دارم و قصد دارم مجدد باردار شوم سابقه سقط و اینا هم ندارم خداروشکر دوس دارم تعیین جنسیت کنم البته اول از خدا میخوام بعدم دکتر اما اصلا نمیدونم چه کنم ? خیلی برام مهمه که اینبار بچم پسر بشه ممنون میشم راهنماییم کنید خانوم دکتر مهربون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
پروسه تعيين جنسيت بصورت طبيعي بين ٦٠تا٧٠درصد امكان انجام شدن رو داره
ابتدا همسر بايد آزمايش اسپرموگرام بده تا طبق نتايج بشه روش ها رو تعيين كرد
معمولا سه ماه زوج تحت نظر بايد باشند