راه های کاهش وزن و حفظ تناسب اندام

با سلام

من زنی ۲۵ساله متاهل هستم و قدم ۱۷۶و وزنم ۹۵کیلو هست.شوهرم قبل ازدواج از من قول گرفت به وزن ایده آلم برسم تا عقد .اونوقت ۸۵ کیلو بودم اما هرچی رژیم گرفتم بی فایده بود و حالا ۹۵ کیلو شدم. شوهرم کار کامپیوتری داره و همیشه دخترا رو میبینه هول میکنه. انگار  ندیده ست.خیلی عذاب میکشم از وضعیتم چون میدونم چقدر تناسب اندام براش مهمه. ۲.۵ ساله عقدیم و من چاقتر شدم. با این وضع میترسم خسته بشه و به من خیانت کنه . توروخدا کمکم کنین که چیکار کنم تا لاغر بشم و لاغر بمونم. چند ماه پیش تا ۷۹ لاغر کردم اما بخاطر شوک عصبی خوردمو چاق شدم. نمیخوام از دستش بدم چون عاشقشم ولی واقعا اگر خسته بشه حق داره حال خودم از چربی های شکمم بهم میخوره چه برسه به اون بیچاره. تازه عضو شدم چون حس کردم سایت شما میتونه کمکم کنه.منتظر جوابتون هستم. با تشکر

پاسخ مشاور
سلام صبحتون بخیر
وزن مناسب برای شما 70-74 کیلو هست و این میزان اضافه وزن رو میتونید در مدت زمان 7ماه کم کنید....معمولا دو سوم از اضافه وزن در ناحیه ی شکم و پهلو قرار میگیره ...باتوجه به سنی که دارید و انگیزه ای که دارید میتونید قدم مثبتی رو در راستای رسیدن به وزنی که مناسب با سن و شرایطتون هست بردارید....
برای کاهش وزن از مصرف دارو و قرص خودداری کنید سعی کنید دنبال یک الگوی غذایی مناسب باشید تا براتون ماندگار باشه...