توقف تخمک گذاری با قرص اورژانسی

سلام خسته نباشید

من شنیدم که قرص اورژانسی مانع تخمک گذاری میشه و بعد چند روز هم باعث پریود شدن میشه و بارداری در اون سیکل منتفیه اما پس چرا دکتر میگه اگر باهمسرتون رابطه داشتین و قرص مصرف کردین مشکلی نیست اما اگر تو همون سیکل دوباره باهم رابطه داشتین و قصد بارداری نداشتین دوباره قرص رو بخورین مگه تخمک گذاری متوقف نمیشه؟

البته میدونم میزان مجاز مصرف قرص در هر دوره یک باره

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در هر رابطه جنسی محافظت نشده باید یک بار قرص اورژانسی مصرف شود این طور نیست که بتوانید چند بار رابطه بدون جلوگیری داشته باشید وفقط یک بار قرص اورژانسی را مصرف کنید زیرا به این شکل ضریب شکست روش اورژانسی بالا می رود  و شانس باردار شدن وجود دارد ضمنا روش اورژانسی عوارض جانبی زیادی دارد بهتر است یک روش جلوگیری مطمئن انتخاب کنید موفق باشید.