سلام.دختر ۸ ساله ای دارم که از پیش دبستانی تا الان که کلاس دومه همیشه با ناراحتی میره مدرسه.من و شوهرم تو هیچ چیزی واسش کم نمیزاریم. وقتی میپرسم چرا نمیری میگه دلم شور میزنه یا در مدرسه رو وقتی نگاه میکنم فکر میکنم اونجایی.خیلی نگرانشم .لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم تا با شوق و ذوق بره مدرسه

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه ما رو برای طرح سوالتون انتخاب کردید
رابطه شما وهمسرتان به چه نحو است؟ معلم دخترتان در مورد ساعاتی که در مدرسه هست چه نظری دارد ؟ ایا در ساعات مدرسه با دوستان رابطه خوبی دارد و بیقراری نمیکند؟از نظر درسی و پیشرفت تحصیلی به چه نحو است
بنظر دختر شما احساس عدم امنیت دارد (دلشوره) مثلا فکر میکند در نبود شما اتفاقی قرار است بیفتد و به والدینش بسار وابستگی دارد
سعی کنید فضای مدرسه را برایش دلنشین تر کنید مثلا با همکلاسی وکسی که نسبتا با او صمیمی هست رابطه خارج از فضای مدرسه ایجاد کنید .میتواند دوستش را برای عصرانه به منزل دعوت کند ویا در هنگام برگشت با هم هم مسیر شوند .در مورد دلتنگیش نسبت به شما با او همدلی کنید و بگویید که شما هم زمان مدرسه دلتنگ والدینتان میشدید ولی اینقدر در مدرسه دوستان خوبی پیدا کردید که دوست داشتید بخشی از روز رو با دوستانتان باشید چون در منزل حوصله تان سر میرفت
میتوانید از قصه درمانی استفاده کنید وداستانهایی در این مضمون وفواید مدرسه و .... بگویید