درد لگن در بارداری

سلام ماه پنجم بارداریم گاهی اوقات موقع راه رفتن لگن چنان گرفتگی پیدا میکنه که دیگه نمیتونم راه برم حالا نمیدونم دردش گرفتگی ماهیچه اس یا استخوان لگن به نظر خودم استخوان لگنم از پشت قسمت دنبالچه هست من دسترسی به دکتر ندارم علتش و راه درمانشو اگه بگید ممنون میشم

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
علت متفاوت و متغير است و الزاما بررسي هاي بيشتر لازم است.
اگر منع خاصي نداريد روزانه ٧ الي ١٠ دقيقه با كفش ورزشي مخصوص راه برويد،
طولاني مدت ننشينيد، اگر مجبوريد بالشتك هاي مخصوص نشيمن استفاده كنيد.
اگر طاقباز مي خوابيد بالش زير زانو هايتان قرار دهيد و اگر پهلو مي خوابيد بالش بين دو زانو قرار دهيد.
حركات نرمشي مخصوص دوران بارداري را انجام دهيد.