سلام، هفته 21 و ۴ روزمه، حرکت جنین رو فقط در حد یه ضربه خفیف مثل نبض زیر دلم حس میکنم، غیر طبیعی نیست؟ چرا واضح نیست؟ اصلا اینی که میگم حرکت جنینه یا نه؟ تکرر ادرار هم دارم خیلی زیاد

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به سن بارداری شما این مسئله طبیعی است و تا هفته ۲۴ بارداری برای حس کردن حرکات جنین زمان دارید بنابراین نگران نباشید تکرر ادرار شما به علت فشار رحم به مثانه ایجاد شده است ودر دوران بارداری طبیعی است وجای نگرانی ندارد موفق باشید