علائم بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 128 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

دهم مهر دوتا جنین عالی انتقال دادم پریودام منظمه واصولا باید ٢١پریود میشدم علائم پریود روز قبلش زیاد داشتم دل درد کمر درد وچند روز قبلش هم حالت تهوع و سرگیجه وسر درد که البته الانم سر درد رو دارم

آمپول پروژسترون میزنم

الان گاهی اوقات زیر دلم درد میکنه کمر هم گاهی ولی دردش کمتره تنگی نفس دارم سینه هام به هیچ وجه درد نمیکنه دوبار پنج روز پیش ودو روز پیش بی بی چک زدم منفی بوده دوشنبه وقت آزمایشمه خیلی خیلی استرس دارم پریود بشم کمکم کنید این علائم بارداری هست یانه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به دلیل تغییرات هورمونی علائم پیش از قاعدگی وبارداری شبیه به هم هستند تنها روشی که صد در صد بارداری را تشخیص می دهد استفاده از تست بارداری است بهتر است تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر پریود نشدید آن وقت از تست بیبی چک استفاده کنید موفق باشید.

تجربه شما

سلام من 27 فروردین پریود شدم 12 اردیبهشت قصد بارداری داشتم 27 اردیبهشت پریود میشم علائم خاصی برای بارداری ندارم فقط کمی ادرارم زیاد شد و اشتها کمی زیاد شد کمردرد و دلپیچه دارم پریودم دو روز مونده

@mohmmad
کاربرگرامی لطفا سوال خود را در قسمت ( از مشاوران کلینیک نی نی سایت بپرسید) مطرح کنید. با تشکر