نحوه برخورد با دخترخاله شوهرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 347 بازدید 1 تبادل تجربه

من از شوهرم مدتی دور بودم و دیروز اومدم پیشش

و بر حسب اتفاق و کنجکاوی از چت های شوهرم با مادرش توی واتس اپ متوجه شدم که دخترخاله مجردش بهش پیغام میداده و بعد شروع به فرستادن عکس کرده

این جریان رو شوهرم به مادرش گفته

من جریان رو از شوهرم پرسیدم و اونم گفت یک سری عکس ناجور بوده و فرستادم برای مامانم که در جریان باشه چون دختر خاله آدم سالمی نیست،و بعد هم عکسها رو پاک کرده

شوهرم از مادرش خواست عکسها رو بفرسته

چهارتا عکس بود

اولی یه عکس با تاپ و شلوارک

دومی عکس صورتش که خوابیده بود

سومی عکس لبهاش

و چهارمی ..... فاجعه بود

الان به نظرتون واکنش درست نسبت به دخترخاله اش از جانب من چیه؟

بی تفاوتی?

پیغام بدم و حسابی بشورمش?

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی شما خشمگین هستید...در قدم اول به احساس خود توجه کنید و آن را تجربه کنید، بر اساس احساس عصبانیت اقدام نکنید. آن خانم احتمالاً مشکلاتی دارند و ناسنجیده رفتار کرده‌‌اند. مهم این است که همسرتان به غیرعادی بودن رفتار ایشان اشاره کرده‌اند و وارد رابطه عاطفی یا جنسی با ایشان نشده‌اند. آرامش خود را حفظ کنید و مقابله به مثل نکنید.
زوجهای جوان باید یاد بگیرند برای دیگران حد و مرز قائل شوند و در زندگی روزمره‌شان نیز رعایت کنند، یعنی اجازه ندهند دیگران از یک حدی به آنها نزدیکتر شوند و وارد حریم زندگی زناشویی‌شان شوند، رعایت این مورد به استحکام و پیوند خانواده کمک زیادی می‌کند.

تجربه شما

درود بر شما

به نظر من وقتي همسرتان موضوع رو از طريق مادرشان پيگيري نموده و ايشان را در جريان گذاشته پس جاي نگراني نيست چون اگر قرار بود ارتباط برقرار كند موضوع را مخفي ميكرد