احتمال کیست مغزی جنین

سلام

من دوروز پيش رفتم سونوى عادى و متخصص سونو به من گفتن كه توى سر جنين كيست هست وقلبش مشكل داره ولى من به حرفشون اعتماد نكردمو رفتم يه دكتر ديگه كه ايشون گفتن كيستى توى مغز نيست و فقط براى قلبش اكوكارديو گرافى نوشتن كه قراره فردا انجام بدم نميدونم الان به حرف كدوم يكيشون اعتماد كنم خيلى استرس دارم از يه كلينيک ديگه هم براى سونو وقت گرفتم،ميشه بگين چيكار كنم؟تو هفته ى ٢٢بارداريمم،ايا اين همه سونويى كه دارم انجام ميدم براى بچم بده؟ اگه قلبش مشكل داشته باشه چى؟ احتمال اينكه كيست توى مغز باشه هست؟

ممنون ميشم جوابمو بدين

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. حتما برای بررسی ها و معاینات بالینی و ... به يک پره ناتولوژيست مراجعه كنيد.