سلام...من چند ماهيه كه استپ وزن دارم ميشه راهنماييم كنين و اينكه برنامه رژيم غذايى بهم بدين...ممنون

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
نکاتی که در مورد توقف روند کاهش وزن مورد سوال هست اینه که چه مدت هست دارید رژیم میگیرید و اینکه چه نوع رژیمی و با چه مشخصاتی میگیرید. اینها سوالاتی هست که دونستنشون برای خروج از وضعیت لازم هست. به شکل کلی استپ شدن وزن به دلیل یکنواخت بودن رژیم اتفاق می افته. بنابراین باید تنوع بیشتری در رژیم ایجاد کنید.  چندین روز رژیم گرفتن رو رها کنید . در ورزش تون تغییرات بدید هم از لحاظ شدت و هم نوع ورزش. زمان ورزش رو تغییر بدید.
با احترام