راهکارهای مقابله با افسردگی و اضطراب

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 140 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام مدت زیادی هست که پدر و مادرم با هم مشکل دارند و همیشه ما بچه ها در جریان تمام مشکلات و دعواها بودیم، یک سالی هست که پدر و مادرم تصمیم به جدایی دارند و پدرم رفته از خونه.

پدرم هم خیلی سال هست که بیکار هستند.

من چند سالیه که دچار افسردگی شدم از وقتی که دانشگاهم تموم شد و خونه نشین شدم خیلی بدتر شدم یک سال طول کشید تا سرکار رفتم درسته باعث شده سرم گرم باشه اما مشکلات کار هم بهم فشار میاره و بیشتر احساس خستگی از زندگیمو دارم

واقعا دلم میخواد برای یک روز هم که شده به هیچی فکر نکنم اما نمیشه ، خواب درستی ندارم و شبا مدام خواب میبینم به طوری که صبح بیدار میشم انگار نخوابیدم

انقدر خسته میشم که یا سرکارم یا خونه خوابم ،خیلی روزا فکر میکنم که دیگه دلیلی واسه زنده بودنم وجود نداره

خانواده ام هم انقدر مشغول این چیزا هستند که هیچ کمکی نمیتونن بکنن و هر روز بدتر از دیروز...

پرخوری هم دارم، اضطراب هم همیشه باهامه ، هر روز وزنم میره بالاتر و نمیتونم اراده کنم که نخورم

کمکم کنید بگید چیکار کنم.... خیلی خسته ام...

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزيز سلام
درحقيقت بايد بگم ريشه مشكلات شما اضطراب هست هم پرخوري وهم افسردگي ريشه دراضطراب شما داره وبنظرم اينكه شما شاغل هستيد كمك زيادي براي شماست پس سعي كنيد نگاهتون روبه شغلتون عوض كنيد وسعي كنيد ازكارتون لذت ببريد وساعاتي روكه سركارهستيد تمركزتون رو،روي كارتون بزاريد واما مسايل مربوط به خونه متاسفانه بايدبگم ازدست شما براي سروسامان دادن به اوضاع كاري برنمياد پس به اين فكر كنيد وقتي نميتونم كمكي به اوضاع كنم دليلي براي آسيب رسوندن به خودم نيست و سعي كنيد توزندگي براي خودتون هدف گذاري كنيدودرراستاي اهدافتون برنامه ريزي كنيدوطبق برنامه ريزي عمل كنيد شما بايد درزندگي مستقل باشيدودرجهت استقلال خودتون تلاش كنيد چراكه بارسيدگي به اهداف وبرنامه هاي خودتون وقت وانرژي براي پرداختن به مسايل حاشيه اي خونه نخواهيدداشت دركناركار كردن توبرنامه ريزيتون كارهاي مورد علاقه تون روهم بگنجونيد هيچكس بهترازشما نميتونه بهتون كمك كنه دوراه داريد:اول اينكه به مسايل ومشكلاتي كه به شما ربطي نداره بپردازيد وتا آخرعمر شكايت كنيدازاوضاع موجود ودوم اينكه ازاين مهلكه بگريزيد ومسير زندگي تون روبه نفع خودتون تغيير بديد پس لطفابه خودتون ،آينده تون وزندگي كنيد فكر كنيدوبرمبناي اينها عمل كنيد.

تجربه شما

راستی من متولد ۷۳ هستم