قطع مصرف دوفاستون و بی نظمی در پریود

باسلام، من نزدیک به دوسال هست که برای بارداری دوم تحت نظر هستم ،چهارماه پیش خودسرانه قرص دوفاستون رو ترک کردم و دیگه نخوردم ، بعد از ترک دوفاستون سه‌ماه طول کشید تا پریود شدم و بعد از اون در یک ماه دو بار پریود شدم ،امشب به دکترم مراجعه کردم،ایشون نظرشون این بود که چون هورمون های بدنت ریخته بهم (بخاطرقطع دوفاستون)باید یکماه ال دی بخورم و بعد از اتمام ال دی و شروع پریودی درمان رو دوباره شروع کرد، ایا بنظر شما من این ماه تخمک گذاری ندارم و حتما باید ال دی بخورم؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام می توانید مجدد از قرص دوفاستون برای منظم شدن پریودی خود استفاده کنید در ضمن بهتر است از داروهای تحریک تخمک گذاری نیز استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید