سلام .. من 25 هر ماه پریود میشم چون قرار بود عقد کنم و میترسیدم پریود بشم چتد روز قبل قرص خوردم و روز 26 پریود شدم ..  در تاریخ 3 مهر با شوهرم نزدیکی داشتم اما اب منی داخل نریخت و اصلا دخولی انجام نشد  حالا میخوام بدونم امکان حاملگی هست و اینکه قرص اورژانس مصرف کنم؟

لطف میکنید دوره ازاد شدن تخمک ها  رو هم بهم بگید و بگید چه تاریخی امکان بارداری من وجود داره.. ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه دخولی صورت نگرفته است احتمال بارداری وجود ندارد و نیازی به مصرف قرص اورژانسی نیست زمانی که شما تخمک گذاری دارید ۱۴ روز بعد آن پریود می شوید در ضمن ۳ روز قبل و ۳ روز بعد از تخمک گذاری  برای اطمینان بیشتر بهتر است  حتما جلوگیری داشته باشید موفق باشید