بازگو کردن روابط گذشته برای خواستگار

با سلام.خیلی به کمکتون احتیاج دارم.من قبلا با پسری دوست بودم 4 سال که حدود 6 ماهه که بهم زدیم .الان خواستگاری دارم که از همه نظر اوکیه و هم ایشون به من علاقه دارن هم من به ایشون.حالا نمیدونم چیکار کنم؟ از گذشته ام براش بگم یا نه؟ میترسم بگم و ذهنیتش بهم بریزه و از طرفی میترسم نگم بره پرینت خطمو بگیره و خودش بفهمه . واقعا سر دو راهی موندم. میشه کمکم کنید.؟ به نظرتون بگم از گذشتم براش یا نه؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
در بیشتر موارد افراد قبل از ازدواج یا درگیر رابطه بوده اند ویا کسی را دوست داشته اند (البته نه در همه موارد) مواردی هم هستند که قبل از ازدواج هیچ رابطه ای و علاقه ای را تجربه نکرده اند
صحبت کردن وبازگو کردن مسائل گذشته باعث بروز مشکلاتی در آینده خواهد شد ویا شاید تغییر در تصمیم گیری هر دو طرف به وجود بیاید
توصیه میشود اگر قرار است خواستگارتان از گذشته شما چیزی بداند به صورت کلی باشد به عنوان مثال من قبلا عقد کرده ام ازدواج کرده ام ولی وارد جزئیات شدن و شرح رابطه (آن هم رابطه دوستی) منطقی نیست دروغ نباید گفت ولی هر راستی هم نباید گفت
در مورد اینکه اشاره کردید امکان دارد خواستگارتان پرینت خط شما را بگیرد .اگر فردی هست که چنین اقدامی میکند(فقط صاحب خط میتواند پرینت بگیرد) باید در صلاحیت ایشان تجدید نظر کنید
فردی که به خود اجازه میدهد وارد حریم خصوصی شما شود و تماس های شما را بازبینی کند شما را در آینده دچار مشکل خواهد کرد
اگر هنوز شماره شما را ندارند میتوانید قبل از رسمی شدن رابطه تان خطتان را عوض کنید تا بعدها مشکلی برایتان پیش نیاید
معمولا مشاوره قبل از ازدواج را برای افرادی که قصد ازدواج دارند توصیه میکنیم
شاد باشید