افسردگی و اقدام به خودکشی

با عرض سلام و خدا قوت شبتون بخیر باشه...دختری هستم که تازه وارد ۲۱ سال شدم مشکلات خانوادگی زیادی توی دوره کودکی و نوجوانی برام رخ داد بقدری که دست به خودکشی زدم البته این ماجرا مربوط به ۳ سال پیشه واقعا خسته شده بودم ....اعتماد به نفسم صفره و آدم ضعیف النفس و بی اراده ای هستم هر دفعه که هدفی برای خودم مشخص کردم یا برنامه ریزی کردم بی فایده بود البته بعد از اون اتفاق ضعف هام شدت بیشتری گرفت الان نمیتونم درست حرف بزنم و یکسالی هست که گاهی موقع حرف زدن لکنت میگیرم و هر ماه به مدت یه هفته یا بیشتر بدون دلیل شروع به گریه میکنم و با کوچکترین مسئله از کوره در میرم و اطرافیانمو با زبان تلخم میرنجونم اما بعدش باورم نمیشه که این حرکات و حرفا از من سر زده باشه انگار یکی توی ذهنم افکار منفی رو برام دیکته میکنه از خودم به شدت متنفرم از اخلاق بدم از اینکه با زبونم دیگران رو اذیت و آزار میدم خسته شدم این ماه دوباره این اتفاق برام افتاد ولی شدتش از دفعات قبل بیشتر بود از خودم و رفتارم ترسیده شدم خواهشا کمکم کنید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
کاملا شما را درک می کنم وخوشحالم از اینکه به فکر خودتان هستید و آگاهی خوبی نسبت به خودتان و احوالتان دارید این آگاهی شما نشان دهنده ی این است که آماده این هستید که تغییر کنید
پیشنهاد می کنم با مشاوری حضوری در ارتباط باشید شما وقتی که مریضی داشته باشید به پزشک مراجعه می کنید و برای درمان اقدام می کنید برای این مشکل هم به مشاور و یا روان شناسی مراجعه کنید از شما تست افسردگی گرفته می شود و بنا به نتایج بدست آمده متخصصی شما را راهنمایی می کند خیلی سریع تر این کا را انجام وهید
امیدورام روزهای خوبی را سپری کنید
با تشکر