سلام من 25سالمه ویه پسره 3سالو هفت ماهه دارم،این ماه اقدام به بارداری کردم،31 مرداد تاریخ آخرین پریودم بود و روز 11شهریور اقدام داشتم،22شهریور آزمایش بتا دادم عددش1.0بود،آیا زود آزمایش دادم؟امکانش هست که باردار باشم ولی به دلیل زود رفتن به آزمایشگاه آزمایشم منفی شده باشم؟؟ممنون میشم هرچه زودتر جوابمو بدید

باتشکر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود داشتید ان وقت از تست بیبی چک استفاده کنید موفق باشید.