با سلام لطفا تفسیر کنید نتیجه ازمایش اسپرم همسرمو

همسرم سی و یک ساله هستن شیش ماه اقدام هستیم برای بارداری ولی هنوز نتیجه نگرفتیم

Volume 4ml

Color&appearance milky &opal

Viscosity abnormal

Ph 8

Liquefaction abnormal

Sperm count 58mil

Abnormal from 40%

Motility 65%

w.b.c/hpf 1-2

r.b.c/hpf none

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام.
ميزان چسبندگي اسپرمها به هم غير طبيعي است (معمولا آزمايشگاه ها ميزان رو مشخص ميكنند و اين نتيجه فقط غير نرمال بودن رو ذكر كرده) چسبندگي بالا از سرعت اسپرم ها كم ميكند
زمان سيال شدن مايع مني غيرطبيعي گزارش شده كه معمولا بين ٢٠تا٣٠ دقيقه مايع مني بصورت سيال و مايع درمياد و زمان طولاني تر از اين امكان عفونت رو مطرح ميكند. موفق باشید