سلام و خسته نباشید خدمت شما. من همیشه پریود منظم داشت. دو روز اول لکه بینی داشتم بعد پریودم شروع میشد ولی اینبار 5 روزلکه بینی دارم و خبری ازپریود نیست علتش چی میتونه باشه. در ضمن اقدام برای بارداری نداشتم؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. دوست عزیز اگر طول دوره پریودی شما بیشتر از ۱۰ روز است ویا اگر ماههای بعدی هم به این شکل  ۵ روز یا بیشتر لکه بینی داشتید باید به پزشک مراجعه نمایید تا  با انجام ازمایشات هورمونی و سونوگرافی علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید