سلام من اندوسکوپی دادم گفتن ورم مری و معده دارم هر چی میخورم انگار یه چیزی تو گلو قفسه سینم گیر کرده گاهی ترش می کنم و کمی سوزش سر معده دارم چه کار کنم؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام. بهتر است آزمایش هلیکو باکتر پیلوری هم انجام دهید و ضمیمه نمایید. در مورد تغذیه در ورم معده باید خدمتتان عرض کنم که مواد اسیدی و ترش از یک سو ادویه جات از سوی دیگر میتوانند موجب تشدید علایم در شما گردند. سایر مواد را باید امتحان نمایید و در صورتیکه موجبات ناراحتی شما را فراهم آورد ، از مصرفشان اجتناب نمایید.