با سلام دیروز که پوشک دخترم رو باز کردم دوتا کرمک سفید مشاهده کردم اول فکر کردم ریشه های مرغه بعد دیدم سفیده .الان دقیقا باید چیکار کنم.یک دختر 6 ساله هم درخانه دارم.

پاسخ مشاور
با سلام
در صورت مشاهده اکسیور(کرمک) در مدفوع یک فرد خانواده باید تمامی افراد خانواده  در دو مرحله درمان دارویی ضد انگل شوند.
همچنین با توجه به اینکه کرمهای بالغ جهت تخم ریزی صبح زود به مقعد امده و باعث خارش میشوند و با خاراندن به زیر ناخنها و ملحفه منتقل میشوند لذا جهت ریشه کنی و جلوگیری از عود لازم است همزمان با درمان دارویی ناخنها کوتاه شود، تمامی ملحفه ها و لباسها بخصوص لباسهای زیر با اب داغ شسته و اتو شوند. جارو کردن اتاق ها و شیارهای تخت لازم است.
لطفا جهت دریافت دارو به پزشک مراجعه کنید.