آیا ارضا شدن در بارداری برای جنین خطرناک است؟

من الان اقدام به بارداری کردم چند روزیه قبل از اینکه اقدام کنم به بارداری کلا به بارداری فکر نمیکردم موقع نزدیکی با همسرم خیلی سخت ارضا میشدم باید همسرم پاهامو میگرفت و روی شکمش بودم و کلا خیلی سخت ارضا میشدم فقط همینجور ارضا میشم اول من میاوردم بعد همسرم خیلی فشار به بدن و کمرم میاوردم که ارضا بشم اما ارضا میشدم چون تلاش میکردم الان که تصمیم گرفتم به بارداری میترسم ارضا شم میترسم باردار شده باشم و بچه سقط شه و ضرر داشته باشه شکمم یکجوریه بعد اقدام بخصوص موقع خواب و دراز کشیدن تیر میکشه الان من مثل سابق باشم یا مراعات کنم ؟؟

خیلیا ناخواسته باردار شدم و حتی تا دوماهگی نمیدونستم و بچه سالم بوده و چیزیش نشده من چیکار کنم خیلی میترسم اصلا از الان نمیدونم  جواب ازمایش چیه اینقدر مراعات میکنم و خیلی سختمه چیکار کنم مثل سابق نزدیکی کنیم و ارضا شم؟؟

ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز سوال شما اصلا واضح نیست شما اول باید تست بارداری انجام بدهید تا تکلیف باردار بودن ویا باردار نبودن شما مشخص شود بعد اگر باردار بودید  می توانید نزدیکی داشته باشید نگران نباشید  باید پوزیشن شما هنگام رابطه جنسی طوری باشد که به کمر وشکم شما فشار زیادی وارد نشود