تفسیر آزمایش اسپرم

volume: 5.2

color: gravy opaque

viscosity :normal

ph:7.6

liquefaction time:25

count:54000000

normal shape:65

motility1st hour:80

gradel:minimal forvard progre:10

gradell:poor to fair activity:20

grad lll good activity:35

grad v full activity:15

wbc/h.p.f : 1-2

rbc/h.p.f : 0-1

eptithelial cells/h.p.f : 0-1

germinal cells: 1-2

Acrosom defect: were seen

Round head :were seen

abnormal Tail:were seen

abnormal neck: were seen

abnormal head: were seen

ممنون میشم تفسیرش کنید

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
طب ناباروری همواره با ارزیابی دونفر هم خانم و هم اقا سر و کار دارد
پس برای ارزیابی کامل و برنامه ریزی درمان باید زوج مذکور به یکی از کلینیک های نازایی مراجعه نمایند
در ضمن که ازمایشگاه های اندرولوژی مستقر در کلینیک های نازایی اسپرموگرام ها را با وسواس خاص و با دید نازایی بررسی کرده و حتما بیش از این که هست اشکالات را گزارش میکنند

در ضمن که تفسیر یک ازمایش را پزشک، بعد از شرح  حال و بررسی کامل انجام می دهد.