با سلام و خسته نباشید.بنده با همسرم در روز ۲۶ پریود یک نزدیکی بدون کنترل داشتیم که من بعد از دو ساعت قرص لونژیل ۱.۵ مصرف کردم و از اینکه اخر سیکل هم بود باز ترسیدم.الان بعد از خوردن قرص ۱۳ روز میگذره و هنوز پریود نشدم.دیشب بیبی چک استفاده کردم منفی بود..زعفران طناب زدن زیره رازیانه اویش هم خوردم اما هیچ حس پریود ندارم...شروع به خوردن مدروکسی پروژسترون روزی ۲ عدد کردم و دیشب تمام شد.به نظرتون باردارم؟احتمال بارداری درآن زمان ۲۶ سیکل چه قدر است؟پریودهام منظم است.

سپاسگزارم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما تا سه هفته بعد از مصرف قرص اورژانسی زمان دارید تا پریود شوید بنابراین نگران نباشید احتمال بارداری در شما خیلی ضعیف میباشد موفق باشید